Atk-tuki


Atk-tuki - apua helposti!

Säästä aikaa, rahaa ja hermojasi! Asennamme kodin ja yrityksesi tietokoneet, tabletit, puhelimet, lisälaitteet, ohjelmistot ja palvelut käyttövalmiiksi sekä opastamme niiden käytössä. Voit varmistua, että saat laitteiden ominaisuudet helposti käyttöösi.

Suosituimmat tukipalvelumme ovat lisäksi kiinteähintaisia. Jos työ syystä tai toisesta venyy tavanomaista pidempään veloitamme ainoastaan hinnaston mukaisen maksun. Sinun ei enää tarvitse arvailla kauanko työhön kuluu aikaa vaan voit huoletta tilata palvelumme ilman pelkoa yllättävistä kustannuksista.

Esimerkki
Sähköpostin asennus 25€
Käyntiveloitus 25€
Yhteensä 50€
+

Klikkaa palvelun kuvaketta katsoaksesi palvelukuvauksen. Hinnat sis. alv. 24%

Me tulemme luoksesi

Voit jättää palvelunumeroissa jonottelun muille. Eikä tietokonetta ja lisälaitteitakaan tarvitse kuljettaa minnekään. Itse asiassa useimmat palvelut voidaan suorittaa vain siellä missä laitteita käytetäänkin. Puhelimen tai etäyhteyden välityksellä se olisi hankalaa tai mahdotonta.

  • Ei enää puhelimessa jonottelua
  • Me teemme asennukset puolestasi
  • Muista myös kotitalousvähennys!
Atk-tuki -palvelumme tulee luoksesi!

Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen).

Asiakkaamme tykkäävät

”Saamamme atk-tukipalvelu oli sekä ystävällistä, että asiantuntevaa. Hinta tuntui kohtuulliselta varsinkin kotitalousvähennyksen kera laskettuna. Olen jo suositellut palveluanne kaverille.”

– K. Hazard –

”Atk-tukipalvelunne säästi meidän yritykseltä työaikaa, kilometrejä ja eestaas rahtausta jne. Koneemme toimii nyt nopeasti. Suosittelemme ilman muuta muillekin edellä mainituista syistä.”

– E. Sederqvist –


Meiltä kysytään usein

Kyllä, meiltä saat apua tulostimen tai minkä tahansa pc:n tai macin lisälaitteen asennuksessa. Annamme tarvittaessa myös opastusta laitteen käytämiseksi.
Atkpiste Helsinki Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisomistuksessa oleva, laitevalmistajista ja palveluntoimittajista riippumaton pieni, suomalainen yritys, joka tarjoaa tietotekniikan asiantuntijapalveluja pääkaupunkiseudun alueella tuotenimellä atkpiste.

Riippumattomuus antaa meille vapauden suositella asiakkaille oman kokemuksen ja testauksen mukaan parhaita tuotteita ja ratkaisuja.

Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Suomalainen atk-tuki -palvelu.

Suomalaista palvelua

Avainlippu -alkuperämerkki kertoo, että palvelumme on kotimainen. Palvelumme ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Kotitalousvähennys 50% atk-tuki -palvelustamme.

Kotitalousvähennys

Kun palvelu suoritetaan kotonasi voit vähentää 100 euron omavastuun jälkeen 50% työmme hinnasta verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

100% takuu atk-tuki -palvelustamme.

Työtakuu

Luotamme taitoomme ja siksi annammekin työllemme vuoden toimivuustakuun. Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.