Atk-tuki


Atk-tuki - apua helposti!

Säästä aikaa, rahaa ja hermojasi! Asennamme kodin ja yrityksesi tietokoneet, tabletit, puhelimet, lisälaitteet, ohjelmistot ja palvelut käyttövalmiiksi sekä opastamme niiden käytössä. Voit varmistua, että saat laitteiden ominaisuudet helposti käyttöösi.

Suosituimmat tukipalvelumme ovat lisäksi kiinteähintaisia. Jos työ syystä tai toisesta venyy tavanomaista pidempään veloitamme ainoastaan hinnaston mukaisen maksun. Sinun ei enää tarvitse arvailla kauanko työhön kuluu aikaa vaan voit huoletta tilata palvelumme ilman pelkoa yllättävistä kustannuksista.

Esimerkki
Sähköpostin asennus 25€
Käyntiveloitus 25€
Yhteensä 50€
+

Klikkaa palvelun kuvaketta katsoaksesi palvelukuvauksen. Hinnat sis. alv. 24%

Me tulemme luoksesi

Voit jättää palvelunumeroissa jonottelun muille. Eikä tietokonetta ja lisälaitteitakaan tarvitse kuljettaa minnekään. Itse asiassa useimmat palvelut voidaan suorittaa vain siellä missä laitteita käytetäänkin. Puhelimen tai etäyhteyden välityksellä se olisi hankalaa tai mahdotonta.

  • Ei enää puhelimessa jonottelua
  • Me teemme asennukset puolestasi
  • Muista myös kotitalousvähennys!
Atk-tuki -palvelumme tulee luoksesi!

Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen).

Asiakkaamme tykkäävät

”Saamamme atk-tukipalvelu oli sekä ystävällistä, että asiantuntevaa. Hinta tuntui kohtuulliselta varsinkin kotitalousvähennyksen kera laskettuna. Olen jo suositellut palveluanne kaverille.”

– K. Hazard –

”Atk-tukipalvelunne säästi meidän yritykseltä työaikaa, kilometrejä ja eestaas rahtausta jne. Koneemme toimii nyt nopeasti. Suosittelemme ilman muuta muillekin edellä mainituista syistä.”

– E. Sederqvist –


Meiltä kysytään usein

Kyllä, meiltä saat apua tulostimen tai minkä tahansa pc:n tai macin lisälaitteen asennuksessa. Annamme tarvittaessa myös opastusta laitteen käytämiseksi.
Varmistamme, että laite on asennettu oikein. Jos laite on rikkoutunut takuu-aikana tulee se toimittaa valmistajan huoltoon. Opastamme jatkotoimenpiteissä.
Emme asenna. Keskitymme palvelemaan asiakkaitamme ydinosaamisemme alueella. Apua digiboksin ja muun kodin elektroniikan kytkemiseen saat laitteen myyjältä.
Annamme normaali kotikäytössä tarvittavien ohjelmistojen käytönopastusta. Yritys- ja erityisohjelmistojen osaaminen on asiantuntijakohtaista.
Valitettavasti emme järjestä ohjelmistokoulutusta – tarjoamme asiakkaillemme ainoastaan perustason käytönopastusta.
Annamme perustason käytönopastusta kaikille työpöytäkoneille käyttöjärjestelminä Microsoft Windows, Apple Osx ja Linux sekä mobiililaitteille käyttöjärjestelminä Apple Ios, Google Android sekä Windows Phone.
Et voi ja mielestämme ei kannatakaan. Kotitalousvähennyksen myötä tuki ja korjaaminen on kotonasi aina edullisempaa kuin huoltopisteellä. Lisäksi kun työ tehdään luonasi voit vaikka seurata tietokoneesi korjausta. Asiantuntijamme kertoo mielellään mitä hän on kulloinkin tekemässä. Näin varmistat, että saat työtä, josta maksat eikä laitteelle vain tehdä jotain mystisiä ja kalliita valohoitoja jossain huoltopisteellä.
Myymme tuotteita ja varaosia palvelun yhteydessä. Asiantuntijalla on mukanaan kattava sarja tyypillisimpiä tietokoneen kulutusosia sekä oheislaitteita, kuten muistitikkuja ja kovalevyjä tiedostojen varmennukseen. Jos vian korjaaminen kuitenkin edellyttää tavallisesta poikkeavia tarvikkeita voimme tilata osan ja sopia uuden ajan asiakaskäynnille.
Palvelumme ovat karkeasti jaettuna atk-tuki, tietokonehuolto ja yrityspalvelut.

Atk-tuki -palvelumme asentaa laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiiksi sekä opastaa niiden käytössä.

Tietokonehuolto -palvelumme puolestaan sisältää laitteen ohjelmistokomponenttien ja fyysisten osien kuten kovalevyn vaihtamisen toimivaan ja tähän liittyvät muut toimenpiteet.

Yrityspalvelujamme ovat esimerkiksi Hakukoneoptimointi, Google AdWords -markkinointi, Internet -sivujen toteutukset, Google Apps -tilien luonti, asennus ja käyttötuki, HDR-kuvauspalvelut sekä tilojen 360/180 -virtualiesittelyjen toteuttaminen.

Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja lähialueet eli pääkaupunkiseutu sekä lähialueet. Toimitiloissamme ei ole asiakaspalvelua, mutta tulemmekin tilauksesta luoksesi tai haluamaasi paikkaan.

Teemme toki myös päätoimialueemme ylittäviä asiakaskäyntejä, mutta tästä tulee sopia erikseen kyseisen asiantuntijamme kanssa. Kysy rohkeasti!

Palveluaikamme on arkisin 9:00 – 17:00. Palveluaikamme on tosin joustava palvelumme luonteesta johtuen ja teemmekin asiakaskäyntejä myös toimiajoistamme poikkeavina aikoina esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaita aikoja on kalenterissamme vaihtelevasti, mutta usein olemme luonasi jo samana päivänä, mutta tavanomaisesti kolmen arkipäivän sisällä. Voit halutessasi tietysti varata ajan myös myöhemmäksikin kun vain sinulle parhaiten sopii.

Kuluttajana voit maksaa palvelun ja pienet tuotteet kortilla tai käteisellä heti palvelun valmistuttua. Maksukortteina meillä käyvät kaikki Luottokunnan kortit kuten Visa Credit, Electron, Debit, MasterCard ja Maestro.

Yritys voi maksaa kortilla, käteisellä tai laskulla. Varaamme itsellemme kuitenkin oikeuden myös tarvittaessa tarkastaa asiakkaan luottotiedot.

Me emme suosi harmaataloutta! Meillä voit maksaa palvelun aina kortilla ja saat aina kuitin myös käteismaksuista! Näin voimme osaltamme taata, että toimintamme on läpinäkyvää ja luotettavaa.

Palvelumme on tarkoitettu kuluttajille, yrittäjille ja pk-yrityksille, mutta palvelemme toki myös suurempia yrityksiä pienemmissä pulmissa.
Kaikilla asiantuntijoillamme on vähintään kymmenen vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä sekä alaan liittyviä opintoja yliopistolla, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa.

Tämän lisäksi seuraamme aktiivisesti alan uusia tuulia internetissä, messuilla, printtimediassa, tapahtumissa ja koulutustilaisuuksissa.

Atkpiste Helsinki Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisomistuksessa oleva, laitevalmistajista ja palveluntoimittajista riippumaton pieni, suomalainen yritys, joka tarjoaa tietotekniikan asiantuntijapalveluja pääkaupunkiseudun alueella tuotenimellä atkpiste.

Riippumattomuus antaa meille vapauden suositella asiakkaille oman kokemuksen ja testauksen mukaan parhaita tuotteita ja ratkaisuja.

Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Suomalainen atk-tuki -palvelu.

Suomalaista palvelua

Avainlippu -alkuperämerkki kertoo, että palvelumme on kotimainen. Palvelumme ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Kotitalousvähennys 50% atk-tuki -palvelustamme.

Kotitalousvähennys

Kun palvelu suoritetaan kotonasi voit vähentää 100 euron omavastuun jälkeen 50% työmme hinnasta verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

100% takuu atk-tuki -palvelustamme.

Työtakuu

Luotamme taitoomme ja siksi annammekin työllemme vuoden toimivuustakuun. Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.