tietokonehuolto


Tietokonehuolto

Kun tietokoneesi kaipaa hieman piristystä tai ei toimi lainkaan me korjaamme sen käyttökuntoon nopeasti ja edullisesti. Oli reikä sitten suuri taikka pieni meiltä löytyy siihen juuri sopivan kokoinen paikka!

Suosituimmat huoltopalvelumme ovat lisäksi kiinteähintaisia. Jos työ syystä tai toisesta venyy tavanomaista pidempään veloitamme ainoastaan hinnaston mukaisen maksun. Sinun ei enää tarvitse arvailla kauanko työhön kuluu aikaa vaan voit huoletta tilata palvelumme ilman pelkoa yllättävistä kustannuksista.

Esimerkki
Tietokoneen vuosihuolto 50€
Käyntiveloitus 25€
Yhteensä 75€
+

Klikkaa palvelun kuvaketta katsoaksesi palvelukuvauksen. Hinnat sis. alv. 24%

Unohda roudaaminen!

Tietokonehuolto -palvelumme tulee tilauksesta kätevästi luoksesi. Sinun ei siis tarvitse kuljettaa pc:tä ja lisälaitteita ympäri paikallisia huoltopisteitä vaan teemme tarvittavat toimenpiteet paikan päällä. Jos emme syystä tai toisesta pysty suorittamaan toimenpiteitä luonasi tai haluat palvelun nouto-palautuksena me huolehdimme tällöin myös laitteen kuljetuksesta. Kätevää eikö totta.

  • Luonasi näet mitä teemme ja voit kysyä huollosta
  • Ei epämääräisiä valohoitoja huoltopisteellä
  • Muista myös kotitalousvähennys!
Tietokonehuoltomme tulee luoksesi!

Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen).

Asiakkaamme tykkäävät

”Varsinkin koska minulla ei ole autoa, tämmöinen tietokonehuolto on meille erittäin hyvä. Hinta kotitalousvähennyksen ansiosta on sellainen, että ei ole tarvetta alkaa kysellä apua tutuntutuilta. Olen jo suositellut teitä muillekin.”

– R. Asiakainen –

”Palvelu oli todella asiakasystävällistä, nopeaa ja tehokasta. Ehdottomasti positiivinen kokemus ja olen jo monelle ystävällenikin kertonut tietokonehuollostanne.”

– H. Pikkarainen –


Meiltä kysytään usein

Nyrkkisääntönä tietokonehuollon suhteen olemme itse pitäneet, että jos pc on alle 5v, näytöllä näkyy käynnistettäessä jotain ja korjauksen hinta-arvio on alle 50% uuden hinnasta kannattaa se korjata.

Jos korjaus todetaan kustannusten tai varaosien saatavuuden johdosta kannattamattomaksi voimme tavanomaisesti kuitenkin siirtää tiedostosi talteen. Tietokoneiden alkaen hinnat ovat nykyään houkuttelevan halpoja, mutta halpaan ei kannata mennä. Lisäksi uutta konetta hankittaessa tulee myös muistaa, että suuri osa jo hankituista ohjelmistoista on myös hankittava ja opeteltava uudelleen.

Atkpiste Helsinki Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisomistuksessa oleva, laitevalmistajista ja palveluntoimittajista riippumaton pieni, suomalainen yritys, joka tarjoaa tietotekniikan asiantuntijapalveluja pääkaupunkiseudun alueella tuotenimellä atkpiste.

Riippumattomuus antaa meille vapauden suositella asiakkaille oman kokemuksen ja testauksen mukaan parhaita tuotteita ja ratkaisuja.

Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Suomalainen tietokonehuolto.

Suomalaista palvelua

Avainlippu -alkuperämerkki kertoo, että palvelumme on kotimainen. Palvelumme ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Kotitalousvähennys 50% tietokonehuolto -palvelustamme.

Kotitalousvähennys

Kun palvelu suoritetaan kotonasi voit vähentää 100 euron omavastuun jälkeen 50% työmme hinnasta verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

100% takuu tietokonehuolto -palvelustamme.

Työtakuu

Luotamme taitoomme ja siksi annammekin työllemme vuoden toimivuustakuun. Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.