tietokonehuolto


Tietokonehuolto

Kun tietokoneesi kaipaa hieman piristystä tai ei toimi lainkaan me korjaamme sen käyttökuntoon nopeasti ja edullisesti. Oli reikä sitten suuri taikka pieni meiltä löytyy siihen juuri sopivan kokoinen paikka!

Suosituimmat huoltopalvelumme ovat lisäksi kiinteähintaisia. Jos työ syystä tai toisesta venyy tavanomaista pidempään veloitamme ainoastaan hinnaston mukaisen maksun. Sinun ei enää tarvitse arvailla kauanko työhön kuluu aikaa vaan voit huoletta tilata palvelumme ilman pelkoa yllättävistä kustannuksista.

Esimerkki
Tietokoneen vuosihuolto 50€
Käyntiveloitus 25€
Yhteensä 75€
+

Klikkaa palvelun kuvaketta katsoaksesi palvelukuvauksen. Hinnat sis. alv. 24%

Unohda roudaaminen!

Tietokonehuolto -palvelumme tulee tilauksesta kätevästi luoksesi. Sinun ei siis tarvitse kuljettaa pc:tä ja lisälaitteita ympäri paikallisia huoltopisteitä vaan teemme tarvittavat toimenpiteet paikan päällä. Jos emme syystä tai toisesta pysty suorittamaan toimenpiteitä luonasi tai haluat palvelun nouto-palautuksena me huolehdimme tällöin myös laitteen kuljetuksesta. Kätevää eikö totta.

 • Luonasi näet mitä teemme ja voit kysyä huollosta
 • Ei epämääräisiä valohoitoja huoltopisteellä
 • Muista myös kotitalousvähennys!
Tietokonehuoltomme tulee luoksesi!

Toimialueemme on pääkaupunkiseutu (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen).

Asiakkaamme tykkäävät

”Varsinkin koska minulla ei ole autoa, tämmöinen tietokonehuolto on meille erittäin hyvä. Hinta kotitalousvähennyksen ansiosta on sellainen, että ei ole tarvetta alkaa kysellä apua tutuntutuilta. Olen jo suositellut teitä muillekin.”

– R. Asiakainen –

”Palvelu oli todella asiakasystävällistä, nopeaa ja tehokasta. Ehdottomasti positiivinen kokemus ja olen jo monelle ystävällenikin kertonut tietokonehuollostanne.”

– H. Pikkarainen –


Meiltä kysytään usein

Nyrkkisääntönä tietokonehuollon suhteen olemme itse pitäneet, että jos pc on alle 5v, näytöllä näkyy käynnistettäessä jotain ja korjauksen hinta-arvio on alle 50% uuden hinnasta kannattaa se korjata.

Jos korjaus todetaan kustannusten tai varaosien saatavuuden johdosta kannattamattomaksi voimme tavanomaisesti kuitenkin siirtää tiedostosi talteen. Tietokoneiden alkaen hinnat ovat nykyään houkuttelevan halpoja, mutta halpaan ei kannata mennä. Lisäksi uutta konetta hankittaessa tulee myös muistaa, että suuri osa jo hankituista ohjelmistoista on myös hankittava ja opeteltava uudelleen.

Pystymme korjaamaan lähes minkä tahansa tietokonelaitevian, joka aiheutuu rikkoutumisesta tai kulumisesta. Ohjelmisto- ja laitteistovalmistajan suunnitteluvirheitä emme kuitenkaan pysty korjaamaan.

Pyrimme kuitenkin aina löytämään asiakkaan perspektiivistä kustannustehokkaan ratkaisun laitevian korjaamiseksi.

Merkkihuolloista poiketen pc-huoltomme pyrkii säilyttämään kaikki haluamasi tiedostot huollon yhteydessä. Meistä riippumattomista syistä johtuen tämä ei kuitenkaan aina ole mahdollista. Muista siis ottaa varmuuskopio säännöllisin väliajoin.
Emme huolla lisälaitteita. Huollamme ainoastaan tietokoneita.
Korjaamme kaikenmerkkiset pöytätietokoneet ja kannettavat. Suomessa tunnetuimpia merkkejä aakkosjärjestyksessä ovat:

 • Acer
 • Apple
 • Asus
 • Compaq
 • Dell
 • Fujitsu-Siemens
 • HP
 • IBM
 • Lenovo
 • LG
 • Packard Bell
 • Samsung
 • Sony
 • Toshiba
Voimme halutessasi huoltaa tai määrittää laitteen vian, mutta emme ole takuuhuolto. Tavanomaiset toimenpiteemme eivät yleensä evää laitevalmistajan myöntämää takuuta.

Jos laitteen takuu on voimassa suosittelemme laitevikatapauksissa aina kääntymään suoraan valmistajan puoleen!

Myymme tuotteita ja varaosia palvelun yhteydessä. Asiantuntijalla on mukanaan kattava sarja tyypillisimpiä tietokoneen kulutusosia sekä oheislaitteita, kuten muistitikkuja ja kovalevyjä tiedostojen varmennukseen. Jos vian korjaaminen kuitenkin edellyttää tavallisesta poikkeavia tarvikkeita voimme tilata osan ja sopia uuden ajan asiakaskäynnille.
Et voi ja mielestämme ei kannatakaan. Kotitalousvähennyksen myötä tuki ja korjaaminen on kotonasi aina edullisempaa kuin huoltopisteellä.

Lisäksi kun työ tehdään luonasi voit vaikka seurata tietokoneesi korjausta. Asiantuntijamme kertoo mielellään mitä hän on kulloinkin tekemässä. Näin varmistat, että saat työtä, josta maksat eikä laitteelle vain tehdä jotain mystisiä ja kalliita valohoitoja jossain huoltopisteellä.

Palvelumme ovat karkeasti jaettuna atk-tuki, tietokonehuolto ja yrityspalvelut.

Atk-tuki -palvelumme asentaa laitteet ja ohjelmistot käyttövalmiiksi sekä opastaa niiden käytössä.

Tietokonehuolto -palvelumme puolestaan sisältää laitteen ohjelmistokomponenttien ja fyysisten osien kuten kovalevyn vaihtamisen toimivaan ja tähän liittyvät muut toimenpiteet.

Yrityspalvelujamme ovat esimerkiksi Hakukoneoptimointi, Google AdWords -markkinointi, Internet -sivujen toteutukset, Google Apps -tilien luonti, asennus ja käyttötuki, HDR-kuvauspalvelut sekä tilojen 360/180 -virtualiesittelyjen toteuttaminen.

Päätoimialueemme on Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen ja lähialueet eli pääkaupunkiseutu sekä lähialueet. Toimitiloissamme ei ole asiakaspalvelua, mutta tulemmekin tilauksesta luoksesi tai haluamaasi paikkaan.

Teemme toki myös päätoimialueemme ylittäviä asiakaskäyntejä, mutta tästä tulee sopia erikseen kyseisen asiantuntijamme kanssa. Kysy rohkeasti!

Palveluaikamme on arkisin 9:00 – 17:00. Palvelumme on tosin joustava tietokonehuoltotyön luonteesta johtuen ja teemmekin asiakaskäyntejä tarvittaessa myös toimiajoistamme poikkeavina aikoina esimerkiksi iltaisin ja viikonloppuisin.

Vapaita aikoja on kalenterissamme vaihtelevasti, mutta usein olemme luonasi jo samana päivänä, mutta tavanomaisesti kolmen arkipäivän sisällä. Voit halutessasi tietysti varata ajan myös myöhemmäksikin kun vain sinulle parhaiten sopii.

Kuluttajana voit maksaa palvelun ja pienet tuotteet kortilla tai käteisellä heti palvelun valmistuttua. Maksukortteina meillä käyvät kaikki Luottokunnan kortit kuten Visa Credit, Electron, Debit, MasterCard ja Maestro.

Yritys voi maksaa kortilla, käteisellä tai laskulla. Varaamme itsellemme kuitenkin oikeuden myös tarvittaessa tarkastaa asiakkaan luottotiedot.

Me emme suosi harmaataloutta! Meillä voit maksaa palvelun aina kortilla ja saat aina kuitin myös käteismaksuista! Näin voimme osaltamme taata, että toimintamme on läpinäkyvää ja luotettavaa.

Palvelumme on tarkoitettu kuluttajille, yrittäjille ja pk-yrityksille, mutta palvelemme toki myös suurempia yrityksiä pienemmissä pulmissa.
Kaikilla asiantuntijoillamme on vähintään kymmenen vuoden työkokemus vastaavista työtehtävistä sekä alaan liittyviä opintoja yliopistolla, korkeakoulussa tai ammattikorkeakoulussa.

Tämän lisäksi seuraamme aktiivisesti alan uusia tuulia internetissä, messuilla, printtimediassa, tapahtumissa ja koulutustilaisuuksissa.

Atkpiste Helsinki Oy on vuonna 2008 perustettu yksityisomistuksessa oleva, laitevalmistajista ja palveluntoimittajista riippumaton pieni, suomalainen yritys, joka tarjoaa tietotekniikan asiantuntijapalveluja pääkaupunkiseudun alueella tuotenimellä atkpiste.

Riippumattomuus antaa meille vapauden suositella asiakkaille oman kokemuksen ja testauksen mukaan parhaita tuotteita ja ratkaisuja.

Olemme Suomen Yrittäjien sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsen.

Suomalainen tietokonehuolto.

Suomalaista palvelua

Avainlippu -alkuperämerkki kertoo, että palvelumme on kotimainen. Palvelumme ostajana teet hyvän valinnan, josta on hyötyä niin sinulle kuin koko Suomelle.

Kotitalousvähennys 50% tietokonehuolto -palvelustamme.

Kotitalousvähennys

Kun palvelu suoritetaan kotonasi voit vähentää 100 euron omavastuun jälkeen 50% työmme hinnasta verotuksessasi kotitalousvähennyksenä.

100% takuu tietokonehuolto -palvelustamme.

Työtakuu

Luotamme taitoomme ja siksi annammekin työllemme vuoden toimivuustakuun. Takuu kattaa laitekorjaus- ja asennustyöt, mutta ei ohjelmisto- tai käyttövirheitä.